Over ons bedrijf

 Bent u opzoek naar stucwerk van top kwaliteit en een stucadoor die doet wat hij met u heeft afgesproken? Dan bent u bij Baas Stucadoor aan het juiste adres. Wij bieden u het juiste advies en zorgen voor een verbluffend eindresultaat! 

Baas Stucadoor is een jong en dynamisch bedrijf dat zinspeelt op de nieuwe trends van deze tijd. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in exclusieve mogelijkheden zoals: RESTAURATIEWERK, DECORATIEVE TECHNIEKEN, WANDSTYLING, SIERPLIJSTERS en verschillende soorten VLOERDESIGN.

Hiernaast zijn wij ook uitermate sterk in de meer traditionele wijzen van stucadoren anderen merken. Allemaal manieren van stucwerk die wij als geen ander in de vingers hebben. Het kiezen uit één van deze mogelijkheden is geen gemakkelijke klus. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en brengen u (wanneer u daar behoefte aan heeft) een bezoek en geven u een advies waarmee u de juiste keus kunt maken. Vertrouwen is een belangrijk aspect voor het aangaan van een zakelijke relatie of afspraak. 

Wij maken een duidelijke afspraak met u en komen die kostte wat kost na. Heeft u aanvullende vragen over de mogelijkheden, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Baas Stucadoor helpt u graag verder!